OM OS

Om Sandmaster Danmark

Sandmaster – en tyskejet virksomhed med 17 europæiske lande som samarbejdspartnere.

I 2010 blev Vagn Hansen kontaktet af Sandmasters hoveddirektør fra Tyskland. Han ville vide, hvad der skulle til for at Vagn Hansen ville udbyde Sandmasters metoder i Skandinavien.

Herefter startede en lang rejse med 3 års oplæring i Sandmasters forskellige koncepter, bæredygtighed og muligheder, hvorefter Vagn og et team var klar til at udbyde metoden i Danmark og det øvrige Skandinavien.

I starten havde Sandmaster Danmark hovedfokus på sandrensning og udbredelse lokalt i Danmark. De første år, rensede vi kun ca. 2000 m2 årligt, men senere udbredte vi også metoden til Sverige og Norge, og kom hurtigt op på ca. 140.000 m2 renset sand om året.  Et tal der stadig vokser,  i takt med et stigende fokus på bæredygtige og miljøvenlige løsninger.

Hos Sandmaster er vi stolte af, at leve op til de ting, vi lover. Derfor udarbejder vi altid et co2 regnskab så kunden kan se og dokumentere, at de har valgt den mest bæredygtige løsning – som i øvrigt også er langt billigere end øvrige alternativer(op mod 70%).

Sandmaster Danmark er det eneste ”Sandmasterland” der ikke er har hovedsæde i Tyskland. Vi har kontor i Danmark, hvilket giver os mulighed for, hurtigt at respondere og hjælpe vores kunder.

Vagn Hansen Sandmaster

”Jeg sover roligt om natten med en god mavefornemmelse, fordi jeg ved, at sandmaster har bidraget positivt til miljøet med et bæredygtigt koncept der ikke har miljøvenlige alternativer.”

Vagn Hansen
Direktør Sandmaster Danmark

Claus Hansen Sandmaster

”Jeg har været sælger i mange år! Jeg er dog lidt ekstra stolt over at være en del af Sandmaster Danmark. Det er en sjældenhed for sælgere, at kunne give en kunde hurtige svar på alle spørgsmål. Dette skyldes, at alle medarbejdere, fra direktøren i Danmark til medarbejderen i marken, altid er i tæt kontakt, således at alle spørgsmål kan undersøges hurtigt.”

Claus Hansen
Sælger hos Sandmaster Danmark