BETONRENS

Rengøring og pleje af sten og beton

rensning af betonflader
Rens af flisebelægningen foran domiciler og andre bygninger
Sandmaster renser beton på alle flade. Både vægge, gulve og lofter

RENGØRING AF BETON OG RENGØRING AF STEN

På udkig efter rengøring af beton eller rengøring af sten? Lad Sandmaster hjælpe med professionel betonrens og stenrens af private og offentlige udendørsarealer. Vi tilbyder effektiv og skånsom rengøring af beton og sten ved hjælp af højtryksrensning. Vores maskiner har roterende dyser med vandtryk på op til 200 bar, der effektivt rengører. Det snavsede vand suges direkte op i samme arbejdsgang og opsamles i en tank. Der er dermed ingen tilsmudsning af tilstødende flader, da rengøringen foregår i et lukket system. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

PROFESSIONEL RENGØRING AF BETON OG STEN

Udendørs sten- og betongulve er hele tiden udsat for diverse former for slid. Det kan være slitage fra vind og vejr. Det kan også være slitage fra hyppig brug og trafik. Eller det kan være slitage fra pollen, forurening eller andre former for snavs. Alt dette kan ødelægge det æstetiske indtryk, men med professionel rengøring af beton og rengøring af sten, kan gulvene igen se ud som nye.

Hos Sandmaster tilbyder vi professionel og effektiv afrensning af beton og sten på udendørsarealer såsom:

  • Torve
  • Pladser
  • Passager
  • Gangstier
  • Parkeringshuse
  • m.m.
Efter og før billede af beton sten renset med Sandmasters metode
sandmaster renser beton og sten i alle størrelser.
Rens og rengøring af betonbelægning
Rensning af fliser, sten og beton med sandmaster
Efter og før billede af beton sten renset med Sandmasters metode

Vi tilbyder betonrens og stenrens til private, erhverv og det offentlige. Så uanset om du er på udkig efter fx asfaltrens eller afrensning af fliser, er du mere end velkommen til at kontakte os og beskrive din opgave, hvorefter du får et uforpligtende tilbud fra os.

DERFOR SKAL DU BESTILLE EN BETONRENS

En betonoverflade ændrer, ligesom andre bygningsmaterialer dets udseende og nedbrydes over tid. Det går bare langsommere end med andre materialer, men beton ændrer som fx. granit også udseende, når det bliver udsat for vind og vejr. Så beton er altså ikke vedligeholdelsesfrit. Det ville ellers være dejligt let. Og det er det også, hvis du lader os tage os af opgaven med vores højteknologiske maskiner.

HØJTRYKSSPULING AF BETON – NÆNSOMT OG EFFEKTIVT

Højtryksrensning er en både effektiv og tidsbesparende metode til rengøring af fx. beton, natursten, jern og stål, hvilket betyder du får et super flot resultat, der er billigere/mere tidseffektivt.
Vores højteknologiske maskiner leverer en nænsom, men effektiv rengøring af beton. En højtryksspuling af beton er hårdere end hedvands-afrensning, så derfor er det afgørende at have både udstyr og uddannede medarbejdere til betjeningen. Vi har begge dele, så du altid er sikret et optimalt resultat uden at beskadige betonet.

RENGØRING AF BETON OG RENGØRING AF STEN MED STORE OG SMÅ MASKINER

Uanset om det er et stort eller lille arealer, hvor der er brug for rengøring, så kan vi hjælpe. Vi har både store og små maskiner til rengøring af beton og rengøring af sten. Vores små maskiner har et patenteret rengøringssystem, som er særligt udviklet af Sandmaster. Med et højt vandtryk og en vandmængde på 37 liter i minuttet, rengører maskinen små flader effektivt, og den kompakte maskine kan rense belægninger, som ellers ville have været svære at vaske. Til store arealer anvendes større rengøringsmaskiner, der med effektiv højtryksrensning er egnet til betonrens og stenrens. De store maskiner kræver en indkørsel, som er mindst 1,90 m bred og 2,50 m høj.

Hos Sandmaster kan vi blandt andet hjælpe med; rengøring af beton, rengøring af sten, rengøring af permEabel belægning, fjernelse af mos på fliser, fjernelse af alger på fliser m.m. Har vi ikke nævnt det du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 34 58 75, eller du kan sende os en mail på vo@sandmaster.dk.