Bæredygtig sandkasse. Rens sandet i sandkasserne med Sandmaster frem for at udskifte sand i sandkasser. Sandmaster referencer fra mange danske kommuner

I stedet for at udskifte sandet kan man spare mange udgifter ved at rense faldunderlaget. Vi kan rense faldsand og spare op til 50 procent.

SAND OG FALDUNDERLAG SKAL VEDLIGEHOLDES.

I tidens løb kan der komme en hel del snavs i sand, som ikke hører hjemme der.
Glasskår, cigaretskodder og dyreekskrementer er kun få eksempler. Vi tilbyder at rense faldunderlag for kunder som:

 
Rensning af sand i parker. Det bæredygtige valg.

PR. KVADRATMETER

PRISER FRA 150,00 PLUS MOMS

BESTIL RENSNING HER

Miljøvenligt og billigt alternativ til udskiftning af sand og faldunderlag på legepladser. Sandmaster renser, vender og filtrerer sand, så det igen bliver rent og lever op til kravene for faldunderlag.

Faldunderlag

Det er rigtig vigtig løbende at vedligeholde faldunderlag, så det fortsat er sikkert og hygiejnisk. Der kan nemt komme urenheder og bakterier i, som både kan være farligt og uhygiejnisk. I stedet for at udskifte faldgrus eller – sand, kan I spare rigtig mange penge ved at rense faldunderlaget. Hos Sandmaster bruger vi en patenteret tysk metode, der sikrer at sand og grus bliver renset grundigt og helt i dybden. Vi tilbyder vores services til private, erhverv og det offentlige.

Faldunderlag skal vedligeholdes

Med tiden kommer der en hel del snavs i faldunderlag af sand og grus. Det kan være alt fra glasskår, cigaretskodder til metalkapsler og dyreekskrementer. Alle disse urenheder kan både være farlige, hvis man fx træder i et glasskår og uhygiejnisk på grund af bakterievækst som følge af affald og ekskrementer. Det er dyrt at udskifte faldgrus og -sand, og derfor er der desværre ofte meget skidt og mange bakterier i faldunderlag både i private sammenhænge som legepladser i boligforeninger og forlystelsesparker og i offentlige sammenhænge som institutioner og skoler. Mange ved desværre ikke, at ved at rense faldunderlaget i stedet, bliver det så godt som nyt og til den halve pris.

Sandrensning af faldunderlag

Hos Sandmaster bruger vi en godkendt metode, der renser faldgrus og – sand helt i dybden, så faldunderlaget bliver så godt som nyt. Vi bruger en patenteret tysk maskine, der først vender sand og grus, og derefter filtreres større genstande fra. Denne metode ilter sandet og gruset, hvilket gør at raske bakterier æder de døde og lugtende bakterier, så sand og grus igen er sundt og sikkert. Ved rensning er det vigtigt, at vi får så mange urenheder op af sandet og gruset i hel tilstand. Til dette har vi udviklet specielle skovlblade, der køres ned i sandet eller gruset i helt ned til 40 cm. dybde, hvorefter sand eller grus samt urenheder transporteres igennem et sold, så alle urenheder opsamles. Metoden vi bruger kaldes biomekanisk rensning og er mere miljøvenlig og markant billigere end udskiftning af et faldunderlag.

Vi tilbyder også sandrensning af andet end faldunderlag, hvilket I kan læse mere om ved at følge linket.

Ekstra fordele ved at rense faldunderlag

Udover at det langt mere miljørigtigt og markant billigere at rense faldunderlag frem for at udskifte faldgrus og -sand, så er der også ekstra fordele i forhold til dyr og ekskrementer. Dyr som katte, ræve, hunde og visse fugle, er ligeså glade for nyt og blødt sand, som børn er.
Dyrene indvier det nye sand ved at besørge i det og fortæller dermed, at det er deres område. Det betyder, at helt nyt sand typisk kun holdes rent i 6-8 uger. Ved i stedet at rense sandet eller gruset dufter det stadig af det samme som før rensningen, og dyrene besørger derfor meget sjældnere i det rensede sand eller grus end i nyt, hvilket betyder, at vi kan holde det rensede sand eller grus rent i 6-8 måneder i stedet for kun 6-8 uger.

Har I nogen spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på rensning af faldunderlag, er I mere end velkomne til at kontakte os allerede i dag.

Sandmaster renser sand, faldsand og faldgrus for danske boligselskaber og kommuner. man behøver derfor ikke længere skifte sand på legepladser og i sandkasser da man blot kan rense det
Undgå kattelort og hundelort i sandkassen

KOT-STOP virker udefra et princip om at hunde og katte ikke går på toilettet hvor de æder. Produktet er helt udskadeligt for mennesker, dyr og planter.

KOT-STOP er en blanding af naturlige vandopløselige vegetabilske olier og aromastoffer helt uden kemiske tilsætningsstoffer!

KOT-STOP - holder katte, ræve og hunde væk fra din sandkasse.

Kontakt sandmaster for et tilbud eller en opmåling

Kontakt os nu, hvis du ønsker at vide mere om sandrensning.

Kontakt sandmaster for et tilbud eller en opmåling

Eller send os en mail her

Brochure på rens af sand fremfor udskiftning

Vi kan nu tilbyde en metode, hvor vi er i stand til at rense faldunderlag og sandarealer på en professionel måde, uden at skulle udskifte sandet.

Metoden er en godkendt, maskinel dybderensningsmetode, som arbejder pålideligt, vedvarende og miljørigtigt, og som derudover er videnskabeligt funderet.