KOT STOP er midlet til beskyttelse mod ekskrementer af katte og hunde i sandkassen

KOT-STOP fungerer efter princippet om, at hunde og katte ikke går på toilettet, hvor de spiser.

Produktet er helt uskadeligt for mennesker, dyr og planter.

KOT-STOP er en blanding af naturlige vandopløselige vegetabilske olier og aromastoffer – helt uden kemiske tilsætningsstoffer. For hunde og katte lugter det som mad, så de vælger at forlade deres ekskrementer et andet sted. Det blokeres med vand for let at vande det på overflader, der skal beskyttes, f.eks. sandkasser og græsplæner.

Ofte har skoler og andre institutioner, samt offentlige parker problemer med katte og hunde, der besørger i sandkasser og på græsplæner hvor børn og unge leger. Det kan også være generende i private haver. Med KOT-stop får du, fuldkommen kemikaliefrit, en løsning på dette.

PRIS

Kr. 1.450 pr. liter + moms leveret på din adresse, svarende til kr. 7,25 + moms pr m2 (ved blanding 1:100)

Bestil KOT STOP

Bestil via formularen nedenfor eller kontakt os direkte på tlf.: +45 40 34 58 75 eller på mail: cs@sandmaster.dk

1 liter KOT-STOP koncentrat er tilstrækkelig til ca. 200 m2 (ved blanding 1:100)

KOT-stop er uskadeligt for mennesker, dyr og planter

KOT-STOP fungerer efter princippet om, at hunde og katte ikke går på toilettet, hvor de spiser. Derfor har udviklingen taget udgangspunkt i et produkt der er helt uskadeligt for mennesker, dyr og planter. KOT-stop er en blanding af naturlige vandopløselige vegetabilske olier og aromastoffer – helt uden kemiske tilsætningsstoffer.

Herhjemme er KOT-stop desværre ikke så hyppigt anvendt endnu, men produktet er meget udbredt i Tyskland og særligt Sverige, hvor man er foregangslande for miljøvenlige alternativer. Vi hos Sandmaster går også meget op i at skåne miljøet så vidt det er muligt, hvilket du også ser som et gennemgående tema i vores tilgang til rensninger under f.eks. vores rengøring af kunstgræs.

Typiske spørgsmål omkring dyr, der besørger i sandkasser m.m.

Herunder har vi listet nogle svar på typiske spørgsmål fra vores kunder, når de gerne vil undgå katte- og hundeeskrementer i deres sandkasse, ved legepladser, på græsplæner eller andre ubelejlige steder, hvor man enten leger eller færdes i naturens gulvniveau.

Hvorfor bør jeg undgå katte i sandkassen

Selvom katte for mange forbindes med at være søde, uskadelige dyr, kendte for deres charme i Youtube-videoer, er der rigtig gode grunde til at undgå de får lov at besørge i sandkassen eller andre steder, hvor småbørn færdes.

Katteeskrementer kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko

Udover det velkendte, at kattelort lugter grimt, indebærer det også en potentiel risiko. Udekatte bærer nemlig ofte på en parasit kaldet toxoplasmose, og denne giver haresyge.
Parasittens æg sidder i kattens afføring, og derfor kan småbørn der leger i sandkassen komme til at indtage denne. Skulle dette ske, kan æggene overleve i afføringen og være smitsomme i månedsvis.

Almindeligvis er den betændelsestilstand haresyge kan give, intet problem, da kroppen let bekæmper denne. Faren opstår, hvis man som gravid kvinde er uheldig at blive smittet. Her kan parasitten i yderste konsekvens være livstruende for fostret. Af andre konsekvenser, kan forstret blive hjerneskadet eller risikere blindhed, hvis mødre smittes under graviditeten.

Sygdommen udbredes kun af katte (og andre dyr af kattefamilien), så toxoplasmose findes kun steder i verden, hvor der findes katte eller arter af familien.

Lugte katte ikke kan lide, samt lugte hunde ikke kan lide

Hvis der er noget katte ikke kan udstå, er det lugten af citrusfrugter og kaffe. Hunde kan generelt heller ikke lide duften af citrusfrugter. Derudover er eukalyptus og rød peber/chili også lugte hunde undgår.

KOT-STOP har faktisk den modsatte virkning, for at undgå ekskrementer fra hunde og katte, hvor man ikke ønsker dem. KOT-STOP virker ud fra princippet, at dyr ikke skider hvor de æder. Ud fra den tænkning, er produktet skabt med lugte, hunde og katte godt kan lide, og er udviklet i koncentreret form, du blander med vand i forholdet 1:100. Herved kan KOT-STOP anvendes til at dække større områder, da det er umuligt at gå og sprøjte citrus eller lægge kaffegrums overalt i en større have, offentlige parker, legepladser og andre områder, der ikke blot er en privat sandkasse på en 4-8 m2.

Anvendelse:

Snavsede overflader skal rengøres og vandes før brug.

• Ryst grundigt før brug.

• Bland 1dl KOT-STOP med 10 liter vand. Brug den med det samme. Til gentagen brug kan koncentrationen reduceres til 1 DL KOT-STOP til 25 liter vand.

• Fordel jævnt på og omkring overflader med vandkande eller sprøjte.

• Gentag efter 1-2 uger. Derefter hver 3.-4. uge.

• 1 liter KOT-STOP koncentrat er tilstrækkelig til ca. 200 m2 (ved blanding 1:100). • Opbevar produktet koldt og ufortyndet.

Undgå kattelort og hundelort i sandkassen. Bestil Sandmasters Kot-Stop i dag og forebyg ekskrementer fra dyr i sandkassen

INDHOLD:

Blanding af vandopløselige vegetabilske olier uden kemiske tilsætningsstoffer:

• Lavandin-olie Citronella-olie
• Verbenaolie/jernurte-olie
• Vand
• Urtebaserede opløsningsmidler

BRUG:

• Snavsede overflader skal rengøres og vandes før brug.

• Ryst grundigt før brug.

• Bland 1dl KOT-STOP med 10 liter vand. Brug den med det samme. Til gentagen brug kan koncentrationen reduceres til 1 DL KOT-STOP til 25 liter vand.

• Fordel jævnt på og omkring overflader med vandkande eller sprøjte. • Gentag efter 1-2 uger. Derefter hver 3.-4. uge.

• 1 liter KOT-STOP koncentrat er tilstrækkelig til ca. 200 m2 (ved blanding 1:100). • Opbevar produktet koldt og ufortyndet.