Demonstration af sandmasters rensemaskine på HL'19

Sandmaster er med på HL 19

Sandmaster deltager på HL 19. Have & Landskab er Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche og afvikles den sidste onsdag, torsdag og fredag i august 2019. Her mødes næsten 12.000 beslutningstagere, producenter, leverandører og medarbejdere fra hele faget.

Sandmaster er med på HL 19 for at vise, at nyt sand ikke er ensbetydende med en udskiftning. Vi udfører professionel rensning af faldsand på legepladser og sportspladser, uden at skulle udskifte sandet.

Sandmaster-metoden er en godkendt, maskinel dybderensningsmetode, som arbejder pålideligt, vedvarende og miljørigtigt, og som derudover er videnskabeligt funderet

Sandmaster var også med da der i 2013 blev afholdt Have & Landskab

Se mere på have og landskab